Allt om Handarbete stickmagasin

Allt om Handarbete Stickmagasin är en av Nordens största handarbetstidskrifter. Den vänder sig till kvinnor som älskar att sticka till hela familjen. Fokus ligger på de många populära och inspirerande stickrecepten, vilket gör att 90,5 procent av läsarna sparar tidningen.

 

Kreativ stickning

Det är mer inne än någonsin att sticka. Kreativ stickning har funnits i många år och är en unik och exklusiv stickningstidskrift för både nybörjare och mer erfarna. Tidningen utkommer med 6 nummer om året, både i Danmark och i Sverige där varje nummer har ett tema.

 

Allt om Handarbete sömnadmagasin

Den andra av Nordens största handarbetstidskrifter fångar upp moderna trender från den internationella modevärlden och inspirerar kvinnor i alla åldrar och storlekar. Vackra mönster för vardag och fest, lite spännande för barnen och idéer för heminredning.

 

 

Burda style

Burda är världens största och äldsta sömnads- och modemagasin. Den ges ut i 90 länder på 17 språk, i nästan 2 miljoner exemplar. Tidningen innehåller mode, kosmetik, tillbehör, wellness och inredning - och är känd för sina symönster i hög kvalitet.

 

Kontakt

Klaus Bengtsson

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.