Allt om Handarbete Virkmagasin utkommer 3 gånger per år; januari, maj och september

Namn *
Gata *
 
Husnr *
Bokstav
Våning
Lägh
Postnummer & Ort *
Land *
Telefonnummer *
Mobiltelefon
E-postadress *
Repetera e-post *
EAN-nummer

Välj leveranssätt:

Välj betalningsmetod här under:

X
Så här fungerar ditt online medlemskap:

1. Som online medlem har du tillgång till ditt online magasin via www.alltomhandarbete.se i den period du har valt att vara medlem. Vi reserverar oss för pris- och momsändringar samt ändringar i medlemsvillkoren.

2. Ditt medlemskap gäller tills du avanmäler detta. Efter introduktionserbjudandet startar en ny medlemsperiod som kan avanmälas med en månads varsel gällande till utgången av en månad.

3. Introduktionserbjudanden kan inte avanmälas.

4. Köp av en av våra online-magasiner ger omedelbart förfogande över detta och därmed bortfaller din ångerrätt.

5. På www.minprenumeration.se kan du själv hantera och ändra ditt medlemskap.

Betalning:

6. Du är registrerad för automatisk kortbetalning. Beloppet dras från ditt betalkort på betalningsdagen för den tidning du beställt. Online medlemskap kostar 59,95/magasin. Automatisk kortbetalning är en gratis tjänst.

7. Du kan tillbakavisa en betalning eller göra invändningar genom att kontakta vår kundtjänst på telefon 040 6060646 senast dagen innan betalningsdagen.

8. Under prenumerationsperioden förvaras dina kortupplysningar endast hos betalningstjänsten DIBS. Alla upplysningar är SSL-krypterade och det är bara DIBS som har tillgång till informationen.

Hjälp oss med att ge dig den bästa service: Vi vill gärna ge våra kunder så god service som möjligt. Det är därför viktigt att vi alltid har de rätta upplysningarna som namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Du kan själv rätta och uppdatera dina upplysningar på www.minprenumeration.se som är din personliga online-sida. Här kan du se alla informationer om ditt medlemskap samt göra ändringar. Alla informationer behandlas hos oss och lagras hos Burda Nordic. Önskar du inte meddelanden om erbjudanden och nyheter relaterade till Burda Nordic kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 040 6060646.