Namn *
Gata *
 
Husnr *
Bokstav
Våning
Lägh
Postnummer & Ort *
Land *
Telefonnummer *
Mobiltelefon
E-postadress *
Repetera e-post *
EAN-nummer

Välj leveranssätt:

Välj betalningsmetod här under:

X
Ditt medlemskap innebär följande:

1. Tidningen du prenumererar på skickas till dig på utgivningsdagen. Vi reserverar oss för pris-, moms- och portoändringar samt ändringar i medlemsvillkoren. Erbjudanden gäller inte i utlandet.

2. Ditt medlemskap gäller tills du avanmäler detta. Efter introduktionserbjudandet börjar en ny medlemsperiod.

Efter introduktionserbjudande fortsätter din prenumeration i en ny betalningsperiod på minimum tre utgåvor.

3. Introduktionserbjudanden kan inte avanmälas utöver ångerrätten.

4. Att returnera en tidning gäller inte som uppsägning, du måste betala för de utskick du får.

5. Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Ångerfristen börjar löpa från dagen du tar emot första tidningen. Ångrar du ditt köp ska du meddela oss detta genom att kontakta kundtjänst på 040 6060 646 eller skicka ett e-postmeddelande till kundeservice@repiit.com

6. Vid erbjudanden som innehåller en gåva skickas denna separat, om inget annat anges, 1-2 veckor efter vi har registrerat din betalning.

Uppsägning:

7. Önskar du att säga upp din prenumeration kan du göra det på www.minprenumeration.se, kontakta kundtjänst på mail, kundtjanst@repiit.com, per telefon eller skriftligen per brev. Utebliven betalning gäller ej som uppsägning. Om du returnerar din tidning måste du ändå betala för tidningen. Observera att du måste säga upp prenumerationen för att den ska avslutas.

8. En prenumeration till kampanjpris kan inte avslutas under introduktionsperioden och måste betalas till fullo.

Sker uppsägningen senare än angett datum kommer uppsägningen först att gälla efter nästkommande prenumerationsperiod.

9. Uppsägningen ska vara oss tillhanda senast sista inbetalningsdag som står på inbetalningskortets framsida.

Sker uppsägningen senare än angett datum kommer uppsägningen först att gälla efter nästkommande prenumerationsperiod.

10. Önskar du avsluta prenumerationen under pågående prenumerationsperiod/betalningsperiod och du har ett minussaldo på ditt konto, skickar vi en slutavräkning med en tilläggsavgift på 99 kronor i administrationskostnad.

Betalning:

11. Automatisk kortbetalning. Beloppet dras från ditt betalkort på betalningsdagen för den tidning du beställt. Automatisk kortbetalning är en gratis tjänst.

Inbetalingskort: Tillsammans med tidningen sänder vi dig ett inbetalningskort – använd det för att betala din prenumeration senast på förfallodagen. Administrationkostnad på 29 kr tillkommer vid inbetalning via inbetalningsblanketten.

12. På självbetjäningssidan www.minprenumeration.se kan du när som helst ändra betalningssätt till inbetalningskort.

13. Du kan tillbakavisa en betalning eller göra invändningar genom att kontakta vår kundtjänst på telefon 040 6060646 senast dagen innan betalningsdagen.

14. Under prenumerationsperioden förvaras dina kortupplysningar endast hos betalningstjänsten DIBS. Alla upplysningar är SSL-krypterade och det är bara DIBS som har tillgång till informationen.

Hjälp oss med att ge dig den bästa service: Vi vill gärna ge våra kunder så god service som möjligt. Det är därför viktigt att vi alltid har de rätta upplysningarna som namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Du kan själv rätta och uppdatera dina upplysningar på www.minprenumeration.se, som är din personliga online-sida. Här kan du se alla informationer om ditt medlemskap samt göra ändringar. Alla informationer behandlas hos oss och lagras hos Burda Nordic. Önskar du inte meddelanden om erbjudanden och nyheter relaterade till Burda Nordic kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 040 6060646.